banner108
Öne Çıkanlar Sapsızoğlu PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı.. Gargalar Rekorlarla Şampiyo.. (70)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doymaz: Maraşlı arkadaşlarım beni üzdü..!
banner98

 


Mormenekşe – Maraş maçında ayağına kötü darbe alıp sakatlık geçiren Rıdvan bu pozisyonda tribündeki Maraş taraftarından tepki görmüştü. Rıdvan bu tepkilerin haksız olduğu yönünde açıklama yaparken, şunları açıkladı:


“Bu zamana kadar böyle bir şey yazma gereksinimi duymadım. Bu gördüğünüz Mormenekşe-Maraş maçının son dakikalarında oldu. Tribünde kendi şahsıma küfür eden Maraşlı arkadaşlarım bu davranışla beni üzmüştür. Bu pozisyonda ben kendi canımın derdine düşmüşken ne yazık ki küfre maruz kaldığımı belirtmek isterim. Maç içerisinde olan maç içerisinde kalır bundan sonraki maçlarda Maraşlı kardeşlerime başarılar dilerim.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75