banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğukan; ‘’Şampiyonluk yaşamak istiyorum’’
banner98

 




          Gaü Çetinkaya’dan Ufuk karşılığında takas olarak transfer edilen genç orta saha oyuncusu Doğukan Demirman ‘’Hedefleri büyük olan bir takımdan, hedefleri büyük olan diğer bir takıma geldim. Çetinkaya’da 4 yıl oynadım ancak şampiyonluk görmedim. Bu sezon şampiyonluk yaşamak istiyorum.


Şu anki hedefimiz öncelikle Süper Kupa’yı kazanmak, ardından da lige asılmak. Küçük Kaymaklı benim ilk transferim ve bundan dolayı da ayrı bir mutluyum. İyi bir tecrübe olacağına inanıyorum. 3 gündür buradayım ve takımın ortamı kolej havasında. Arkadaşlıklar çok iyi ve takımda şampiyonluk havası var. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Ayrıca transferimi gerçekleştiren başkan Hasan Tosunoğlu ve teknik direktör Mehmet Bolkan’a teşekkür ederim.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75