banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan'dan, Binatlı’ya farklı tarife..! (0-5)
banner98
 



        K-Pet Süper Lig'in 2 güçlü ekibi Binatlı ve Doğan Türk Birliği, Zümrütköy Stadı'nda hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler.

Doğan Türk Birliği karşılaşmada denemeye aldığı siyahî futbolcusunun 2, Selim Saygı'nın 2 ve Emin Atabek'in golleriyle 0-5 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.

Oyunun ilk yarısında Binatlı oyunu kontrol eden ve pozisyonları yakalayıp değerlendiremeyen taraf olurken, Doğan Türk Birliği yakaladığı 2 net gol pozisyonu da gole çevirerek ilk yarıyı 0-2 önde kapattı.

2.yarıda ise Doğan Türk Birliği, skor haricinde oyunu da dengeleyerek üstünlüğü ele almaya başladı ve özellikle Salih Güvensoy ve Selim Saygı'nın etkili oyunlarıyla farka gitmeyi başardı.

2 takım da oyunun son yarım saatinde kadrolarında pek çok şans bulamayan isime şans tanırken Binatlı'da Hüseyin Taşçı ve Ayhan'ın sakatlıklarından dolayı stoper göbek bölgesinde büyük sıkıntılar yaşandığı görüldü.

Binatlı'da Bello'dan doğan boşluğu doldurmak için değişimli olarak 3 farklı yabancı denenirken Bathsi ilk yarıda görev aldı. 

Pia Bella'da gollü prova (2-2)

Türk Ocağı ve Bostancı Bağcıl takımları 2. yarı öncesi hazırlıkları kapsamında Pia Bella sahasında karşı karşıya geldiler. Türk Ocağı 2 kez öne geçmesine karşın Bağcıl skoru eşitlemeyi başardı ve karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.  Türk Ocağı 3, Bostancı Bağcıl ise 2 yabancı oyuncu denedi.

 
Haber: Muammer Şenbayrak

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75