banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan,Cihangir’i 3’ledi..! (3-0)
banner98

 





            Yeni sezon öncesi takımların hazırlık maçları yoğun bir şekilde devam ediyor. Dün Girne Pia Bella Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Kerem Eran’ın yönetti ve karşılaşmada üstün bir sergileyen Doğan Türk Birliği’nin gollerini 8. Dakikada Raheem,  20. Dakikada Mehmet Yıldız ve 55. Dakikada Ahmet Sönmez’in kaydetti ve DTB rakibi Cihangir’i 3-0 mağlup etti.


Doğan Türk Birliği -Gençler Birliği  hazırlık karşılaşmasında attığı üç gol ile bir anda öne çıkan ancak, Doğan -Yalova mücadelesinin ilk devresinde sakatlanarak müsabakayı terk etmek zorunda kalan golcü forvet Salifou Fofana’dan mahrum bir kadro ile sahaya çıkan Doğan Türk Birliği, karşılaşmanın 8. dakikasında gelişen bir Doğan atağında, Doğan’ın en fazla göze çarpan yabancı oyuncusu konumunda olan Raheen Quadri’nin ceza sahası dışarısından attığı sert şutta top, kalecinin de hatası sonucu Cihangir kalesine girdi. 1-0

20. dakikada kazanılan korner atışında, ileri çıkmış olan stoper Mehmet Yıldız topu kafa ile Cihangir kalesine yollayınca, Doğan 2-0 öne geçmiş oldu. Ve karşılaşmanın ilk devresi atılan bu gollerle, 2-0 Doğan lehine tamamlandı.  


Geneli Doğan Türk Birliği’nin hakimiyeti altında geçen karşılaşmanın 55. dakikasında, kazandıkları korner atışında kaleciden dönen topu Cihangir kalesine yollayan Ahmet Sönmez’in attığı bu gol, aynı zamanda karşılaşmanın sonucunu tayin etti. Doğan Türk Birliği (3)-Cihangir (0).

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75