banner108
Öne Çıkanlar Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı.. Futsalın Kraliçesi Polatpaşa
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğancı 5.Viteste..! (3-0)
banner98



Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Ferhat Tuna, İsfendiyar Açıksöz, Zekai Töre Doğancı: Adnan, Cemal, Emre, Salih, Salih, Mustafa, Uğur, Hüseyin, Ersen, Azmi, Cenker

GHE: Burak, Talip, Salahi, Mahmut, Yankı, Ertan, Dalyan, Serkan, Ozan, Yunus, Şenol

Goller: 29.dk Cemal, 74.dk(P) Cenker ve 87.dk Olgun (Doğancı)

 

Haftanın kritik maçında gülen taraf Doğancı oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Doğancı, konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden GHE’yi 3-0 yenerek haftayı altın değerinde 3 puanla kapattı.

Ev sahibi ekip Doğancı’ya GHE karşısında galibiyeti getiren golleri Cemal Cemsal, Cenker Pehlivan ve Olgun İncesun kaydetti.

Doğancı maçın ilk yarısını Cemal’ın golü ile 1-0 önde kapatırken, ikinci devrede de penaltıdan Cenker ve Olgun ile 2 gol daha bularak maçı 3-0 kazandı.

Doğancı son haftalarda topladığı puanlarla ligin dibinden yukarıya tırmanmaya devam etti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75