banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan ve Yenicami galip Yalova berabere..!
banner98

 






        Girne’de oynanan karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Gönyeli karşılaştı. Hakem Mehmet Sezener’in yönettiği karşılaşmanın 4. dakikasında, İlksen’in kale sahasına kadar getirip, Ahmet’e attırdığı gol ile 1-0 öne geçen Gönyeli, erken gelen gole fazla sevinemedi ve akabinde gelişen Doğan atağında Ali’nin ara pasını değerlendiren Selim, Doğan’ı 1-1’lik beraberliğe taşıyan golü 14. dakikada kaydetti.

25 dakikada İbrahim’in ortaladığı topu Doğan kalesine yollayan Mehmet, ilk devrenin skorunu belirleyen golü Doğan kalesine yolladı ve devre bu golle 2-1 Gönyeli lehine kapandı.

Doğan ikinci devreye daha tempolu başladı ve oyunu Gönyeli sahasına yıktı. Ahmet Coşkun 54 dakikada takımını 2-2’lik beraberliğe taşırken, 56 dakikada sahneye çıkan Kenan skoru takımı lehine 3-2’ye taşıdı. Ancak aynı Kenan 61. dakikada düşürülmesinden kaynaklanan penaltı atışından yararlanamayarak, Doğan’ı bir golden etti.

Oyunun son bölümünde ise, 62 dakikada Selim, 65.dakikada Kenan ve 80.dakikada da Quincy Doğan adına üç gol daha kaydedince karşılaşma 6-2 Doğan Türk Birliği lehine tamamlanmış oldu.

Güzelyurt zafer stadında oynanan bir diğer hazırlık maçında ise Yalova ile T.Ocağı karşı karşıya geldiler. 90 dakika boyunca iki tarafta önemli gol fırsatlarından yararlanamazken maçta 0-0 eşitlikle son buldu.

 

Cihangir’de oynanan ve Hakan Muhtaroğlu’nun yönettiği maçta ise Yenicami rakibi Cihangir ile gergin geçen karşılaşmada 4-2 galip gelmeyi başardı.

İlk 25 dakikada Jon’un 2, Tansel ve Hüseyin Sadıklar’ın golleri ile 4-0 öne geçen Yenicami ilk devreyi bu skorla tamamladı. İkinci devre de Halil Turan ve Ertan’ın golleri ile skoru 4-2 yapan Cihangir bu sonuçla sahadan mağlup ayrıldı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75