banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik kktc spor Mormenekşe Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan, Ocağın hayallerini 90+4’de söndürdü..! (2-2)
banner98

 





Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Ömer Doğru, İsfendiyar Açıksöz, Serkan Şimşek

Doğan Türk Birliği: Ozan, Ahmet Sönmez, Hasan Kanlı, Koral, Ahmet Çağer (46’Ahmet Coşkun), Rahemm (46’Joel), Quincy, Aydın, Salih Güvensoy, Kenan, Selim (66’Ahmet Saygı)

Türk Ocağı Limasol: Matthaios, Bilal, Mustafa Avcı, Mustafa Ercan, Yunus, James, Muhammed (68’Hasan Sadrazam), Burak, Emeka (74’Adams), Deniz (62’Justice), Ertaç

Goller: 25’Salih Güvensoy, 90+4’Joel (DTB), 7’Bilal Ceylan, 35’Ertaç Taşkıran (TOL)

Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşmada iki ezeli ekip Doğan Türk Birliği ile Doğan Türk Birliği 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı. Maça fırtına gibi başlayan Ocak, 7.dakikada yeni transferi Bilal’ın golü ile 1-0 öne geçerken, Doğan Türk Birliği 25.dakikada Salih Güvensoy ile cevap verdi. 35.dakikada Maunacılar Ertaç’ın güzel golü ile 2-1 öne geçti ve ilk devre bu skorla tamamlandı. İkinci devrede Doğan Türk Birliği daha fazla baskılı olan taraf olsa da herkes maçın bu skorla biteceği düşündüğü anda yeni transfer Joel sahneye çıktı ve 90+4.dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti. Gol sonrasında DTB beraberliğe sevinirken, TOL ise kaybedilen 2 puana üzüldü.


Maçtan Notlar

7.dakikada kullanılan köşe atışında Bilal’ın kafa vuruşu filelere gitti ve TOL 1-0 öne geçti.
9.dakikada atılan ara pasta Salih Güvensoy kaleci ile karşı karşıya kalıyorken savunma araya girdi ve önemli bir pozisyon engellenmiş oldu.



25.dakikada organize gelişen DTB atağında sağdan Koral’ın ortasında ön direkte Rahemm’in vuruşu direkten döndü, dönen top Salih’in önünde kaldı, Salih de topu müthiş bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi (1-1).



35.dakikada ani gelişen TOL atağında Emeka topla buluştu, uygun durumdaki Ertaç’a topu aktardı, Ertaç güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Mauncaılar’ı yeniden öne geçirdi (1-2).



38.dakikada Türk Ocağı’ndan Deniz’in sert vuruşunu Ozan önledi. İlk devre Türk Ocağı’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci devreye başlarken DTB Ahmet Çağer ve Rahemm’i oyundan alarak Ahmet Coşkun ve yeni yabancı Joel’e şans verdi.



46.dakikada gelişen TOL atağında Emeka’nın pasında Ertaç’ın vuruşu az farkla dışarıya gitti.
48.dakikada Ertaç’ın güzel vuruşunu Ozan son anda köşeden çıkardı.



49.dakikada kullanılan köşe atışında Bilal’ın ön direkte kafa vuruşunu Ahmet Coşkun çizgi üzerinden çıkardı.
68.dakikada Kenan’ın kullandığı serbest atışta oluşan karambolde top kaleci Matthaios’ta kaldı. Bu pozisyonda Matthaios kısa bir sakatlık yaşadı.



72.dakikada Kenan’ın vuruşunda top savunmaya da çarpıp Ahmet Coşkun’un önünde kaldı ancak kaleci Matthaios hızlı davranıp top kontrol etti.
73.dakikada Joel’in ceza sahası dışından sert vuruşunu Matthaios kornere çeldi.



90+4.dakikada TOL ceza sahası üzerinde oluşan karambolde Joel’in düzgün vuruşu filelere gitti ve skor 2-2 oldu. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı 2-2 berabere kalarak haftayı 1’er puanla tamamladı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75