banner108
Öne Çıkanlar kktc spor arenasporkolik HAFTANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI..! Serdarlı İskele Silkeledi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner98

 





            Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşmada Doğan Türk Birliği konuk ettiği Mormenekşe’yi 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı ve puanını 12’ye yükselterek ikinci sıraya yerleşti.

Sarı lacivertliler rakibine oranla çok üstün bir performansla karşılaşmadan galip gelerek temiz bir galibiyet aldı. İlk devreyi 3-0 öne kapatan Girne temsilcisi, ikinci devrede rahat bir oyun sonucu 1 gol daha bularak karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Geçtiğimiz hafta Yenicami maçında tribüne gönderilen antrenör Afün Girgen, karşılaşmayı tribünden takip etti. Mormenekşe sarı lacivertliler önünde net 1 pozisyon bile yakalayamazken, DTB de birçok gol pozisyonundan yararlanamayarak tarihi farkı önlemiş oldu.



Yer : Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler : Kerem Eran, Ömer Doğru, İsfendiyar Açıksöz, Hüseyin Eyyüpler

Doğan Türk Birliği : Ozan, Ahmet Çağer(82’Ali Savaşan), Ahmet Sönmez(73’Tunahan), Hasan Kanlı, Koral, Rahemm, Quincy, Kenan, Salih, Aydın(65’Ahmet Coşkun), Selim

Mormenekşe : Devrim, Mehmet Fuat(58’Burak), Fevzi, Yusuf, David, Mehmet Sakallı, Nduga, Mehmet Tozkoparan(28’Fetin), Ali Bayır(46’Sami), Emre, Mehmet Ali

Goller : 16’Koral, 25’Aydın, 30’Selim, 50’Ahmet Sönmez (DTB)




Maçtan Notlar

3.dakikada gelişen DTB atağında Kenan pasında topla buluşan Aydın’ın vuruşunda kaleci Devrim topu kornere çeldi ve DTB mutlak bir golden oldu.
6.dakikada Mehmet Fuat’ın kullandığı köşe atışında David’in vuruşunu Ahmet Çağer çizgiden çıkardı.
10.dakikada gelişen Mormenekşe atağında Nduga’nın vuruşu az farkla dışarıya gitti.



11.dakikada Kenan’ın pasında savunma arkasına sarkan Selim’in sol ayağı ile yaptığı plase vuruş direkten döndü.
16.dakikada DTB öne geçti. Bu dakikada sağ çaprazdan Salih Güvensoy’un kullandığı serbest vuruşta Koral iyi yükselerek, güzel bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi (1-0).



25.dakikada soldan Kenan’ın içeriye sert kestiği topa arkan gelen Aydın güzel bir tek vuruşla farkı 2’ye çıkardı (2-0).
30.dakikada fark 3’e çıktı. Bu dakikada Salih Güvensoy’un kullandığı köşe vuruşunda Selim iyi yükseldi ve kafa vuruşu direğe de vurarak filelere gitti (3-0).



42.dakikada Kenan’ın kafa ile indirdiği topa Quincy gelişine sert vurdu, Devrim topu kornere gönderdi.
44.dakikada Koral’ın ortasında kaleci Devrim topu kontrol edemedi, Selim araya girdi vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti ve ilk devre Doğan Türk Birliği’nin 3-0’lık üstünlüğünde sona erdi. İkinci devreye hızlı başlayan taraf yine Doğan Türk Birliği idi.
50.dakikada sağ çaprazdan kazanılan serbest atışı Salih Güvensoy kullandı, Ahmet Sönmez’in kafa vuruşu filelere gitti (4-0).



69.dakikada nadir gelişen Mormenekşe atağında Sami’nin vuruşu az farkla dışarıya gitti.
70.dakikada DTB atağında Kenan’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Salih’in sert vuruşu yan ağlarda kaldı.
72.dakikada organize gelişen DTB atağında Salih pasını Kenan’a verdi, Kenan Selim’i gördü, Selim’in plase vuruşu az arkla dışarıya gitti.



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Doğan Türk Birliği konuk ettiği Mormenekşe’yi 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 12’ye yükseltti ve averajla 2.sıraya yükseldi.
Mormenekşe ise aldığı bu mağlubiyetle 5 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Doğan Türk Birliği Gençler Birliği ile, Mormenekşe ise Cihangir ile deplasmanda karşılaşacak.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75