banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kaymaklı sahaya iniyor Arda attı Teniste Lig Zamanı.. Halil Yuvada..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan, gözünü Çetinkaya’ya dikti..!
banner98




        Geçtiğimiz gün Girne’de oynanan karşılaşmada Mağusa Türk Gücü’nü Kenan ve Selim’in golleri ile geçmeyi başaran Doğan Türk Birliği’nde yüzler gülüyor. Sarı lacivertlilere MTG galibiyeti ile hava gelirken, Cumartesi günü Lefkoşa’da oynanacak olan Çetinkaya karşılaşmasının hazırlıkları da başladı.


‘’MTG galibiyeti çok iyi geldi’’

Arenasporkolik’e açıklamalarda bulunan Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan, ‘’Mağusa Türk Gücü karşısında aldığımız galibiyet bize çok iyi geldi. Gerek bire bir rakibimiz oluşundan gerekse puan cetvelindeki sıralamadan dolayı avantajımızı değerlendirdik’’ dedi.


‘’Galibiyetler geldikçe, özgüvenimiz artacak’’

Konuşmasına devam eden Oshan, ‘’Türk Gücü maçında takımımız çok istekliydi. Taraftarlarımızın da desteği ile takım ruhu ile oynadık. Galibiyetler geldikçe, takımın kendine olan özgüveni de artacaktır. Bizi desteklemeye devam etsinler’’ şeklinde konuştu.


‘’Lefkoşa’ya kazanmaya gidiyoruz’’

Caner Oshan, konuşmasının sonunda ise, ‘’MTG maçı geride kaldı. Bu hafta ligin en zor deplasmanlarından biri olan Çetinkaya’ya konuk olacağız. Çetinkaya, ligin tecrübeli futbolcularından kurulu güçlü bir ekibi ancak biz de koşan, genç ve iyi bir takımız. Zor bir maç geçecek, hedefimiz 3 puan’’ şeklinde konuştu.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75