banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan, Cihangir’i gole boğdu..! (8-2)
banner98

 









           Yaklaşık olarak 1 haftadır Antalya’da kamp yapan Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği ile Cihangir hazırlık karşılaşmasında karşılaştı. Karşılaşma Doğan Türk Birliği’nin 8-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.





Maça iyi başlayan taraf Cihangir oldu. Halil Turan ve Hüseyin Karavezirler’in ayağından 2 gol bulan Mesarya temsilcisi, ilk devrenin son dakikalarında Kenan ve Joel’in gollerine engel olamayınca ilk devre 2-2’lik eşitlikle sona erdi.





İkinci devreye Girne temsilcisi çok hızlı başladı ve Ahmet Coşkun’la 3-2’lik skor avantajını elde etti. İkinci devrede oyunun tek hakimi olan Doğan, Salih Güvensoy’un 3 ve Quincy’nin de 2 golü ile karşılaşmayı 8-2 kazandı. Doğan Türk Birliği ile Cihangir yarın sabah saatlerinde adaya dönecek.





HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75