banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Sporun Nabzı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Disiplin Kurulu Kararları Açıklandı..!
banner98

AKSA Süper Lig, AKSA 1.Lig, Nicosia Group Kıbrıs Kupası, AKSA A2 Süper Lig, AKSA A2 1.Lig ve Turkcell U15 Ligi müsabakaları ile ilgili disiplin cezalarını görüşen kurul, Av. Gizem Bahri Soydan başkanlığında bir araya geldi.

KTFF Disiplin Kurulu’nun aldığı kararlar şöyle;

KIRMIZI KART VE DİSİPLİN CEZALARI

Kemal Çayanoğlu (Binatlı YSK)
1 Maç

Batu Şahdur (Düzkaya KOSK)
3 Maç

Sabahiddin Özbek (Çetinkaya TSK)
3 Maç

Ünal Kırmızıyüz (Sipahi TSK)
3 Maç

Muhammet Çebi (Sipahi TSK)
3 Maç

Emre Sünmez (Sipahi TSK)
3 Maç

Berkay Ali Yavuz (Yılmazköy SK)
3 Maç

TEKNİK DİREKTÖR, ANTRENÖR, YÖNETİCİ VE KULÜP PERSONELİ

Azmi Coşkun (Lefke TSK)
1 Maç

Murat Efe (Sipahi TSK)
3 Maç

Uğur Hudut (Binatlı YSK)
3 Maç

Ahmet Kurtcu (Gönyeli SK)
3 Maç

4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZALI OYUNCULAR

Arda Kortay (Küçük Kaymaklı TSK)

Kaan Savaşkan (Lefke TSK)

Burçin Kerimoğulları (Yeniboğaziçi DSK)

Ali Nazlıoğlu (Girne Halk Evi)

Aşkın Kavaklı (China Bazaar Gençlik Gücü TSK)

Semih Ünaldı (Lefke TSK)

Şenol Şöför (Mağusa Türk Gücü)

Halil Uçar (Mağusa Türk Gücü)

Yakup Şen (Yenicami AK)

Muhammet Emin Işık (Mağusa Türk Gücü)

Kadir Görcan (Yalova SK)

Arda Yatman (Yonpaş Dumlupınar TSK)

Arda Bayram (Yonpaş Dumlupınar TSK)

Muhammet Sait Kartopu (Çetinkaya TSK)

Batuhan Serbülent Eker (Hamitköy ŞHSK)

Yusuf Tunceli (Mesarya SK)

Kutlu Önal (Girne Halk Evi)

DİSİPLİN KURULU KARARLARI

1) 12.03.2022 tarihinde Yenierenköy Stadı’nda oynanan Sipahi TSK – L. Gençler Birliği SK Turkcell U15 Ligi’nde 8.grup müsabakasında yedek kulübesinden koşarak sahaya giren ve rakibine yumruk attığı raporlardan tespit edilen Sipahi TSK 115906 lisans numaralı futbolcusu Haktan Çebi’ye DT 44(1)’in ihlalinden dolayı DT 41 (a) uyarınca 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

2) 12.03.2022 tarihinde Maraş Necip Halil Kartal Stadı’nda oynanan Yonpaş Dumlupınar TSK – Hamitköy ŞHSK AKSA A2 Süper Lig müsabakasında hakeme ağır hareket ve küfürler sarf etmesi nedeniyle oyundan ihraç edilmesini müteakip 2.yardımcı hakemin göğsüne vurduğu raporlardan tespit edilen Hamitköy ŞHSK 114983 lisans numaralı futbolcusu Mahmut Aldemir’e DT 41 (1) ve DT 44(1) ihlallerinden dolayı 7 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

3) 12.03.2022 tarihinde Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan Düzkaya KOSK – Yeniboğaziçi DSK AKSA A2 1.Lig müsabakasında hakemlere ağır hakaret ve küfürler sarf ettiği, keza hakemi ittiği raporlardan tespit edilen Düzkaya KOSK 112204 lisans numaralı futbolcusu Oğuzhan Demir’e DT 41(1) ve DT44 (1) ihlallerinden dolayı DT 41 (1) ve 44 (2) uyarınca 5 (beş) resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.
 

4) 12.03.2022 tarihinde Yenierenköy Stadı'nda oynanan Turkcell U15 Ligi 8.Grup mücadelesi olan Sipahi TSK - L. Gençler Birliği SK karşılaşmasında Sipahi TSK'nın sahada 7 kişiden az kişi ile kalmasından dolayı karşılaşma tamamlanamamıştır. Bu kapsamda Müsabaka Talimatı'nın 24.maddesi kapsamında karşılaşmanın Sipahi: 0 (sıfır) - L. Gençler Birliği: 3 (üç) olarak tescil edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

5) 12.03.2022 tarihinde Görneç Üç Şehitler Stadı'nda oynanması gereken AKSA A2 1.Lig müsabakası Görneç KSK - Esentepe KKSK karşılaşması ev sahibi Görneç'in karşılaşmaya çıkmaması sebebiyle oynanmamıştır. Bu bağlamda Müsabaka Talimatı'nın 26.maddesi kapsamında karşılaşmanın Görneç KSK: 0 (sıfır) Esentepe KKSK: 3 (üç) olarak tescil edilmesine, ayrıca Görneç KSK'ya -3 (eksi üç) puan cezasının yanı sıra karşılaşmanın hakem masraflarını da karşılamasına oy birliği ile karar verilmiştir. 

Av. Gizem Bahri Soydan

Başkan

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75