banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira Üniversiteler Badmintonda Şampiyon DAÜ..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Daireler geri sayıma başladı..!
banner98
 




Ülkemizdeki bakanlıklar ve bakanlıklara bağlı daireler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasının 6’ıncısı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl bir kez daha Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenecek Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na şu ana kadar 17 takım ilgi göstermiş durumda.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda 30 Ağustos Salı tarihinde başlayacak turnuvada haftanın 4 günü maçlar oynanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek turnuvaya şimdiye kadar ilgi gösteren takımlar şöyle, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Merkezi Cezaevi, Devlet Hastanesi, Elektrik Dairesi, Jeoloji Maden Dairesi, Sivil Havacılık Dairesi, İhtiyat Sandığı, Gelir ve Vergi Dairesi, Telefon Dairesi, Gümrük ve Rüsumat Dairesi, Din İşleri Dairesi, Şehir Planlama Dairesi, Polis Genel Müdürlüğü, Sosyal Sigortalar Dairesi, Toprak Ürünleri Kurumu.

 

KAYITLAR 18 AĞUSTOS’TA BİTİYOR

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılmak isteyen takımlar 18 Ağustos Perşembe saat 18.00’a kadar müracaat yapabilecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından fikstür belirlenecek turnuvada, takımlar en geç 25 Ağustos’a kadar istenilen tüm evrakları organizasyona vermek zorunda.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75