banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Daireler futbola hazırlanıyor..!
banner98
 





Devlet daireleri futbol turnuvasına ilk etapta, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Merkezi Cezaevi, Devlet Hastanesi, Elektrik Dairesi, Jeoloji Maden Dairesi, Sivil Havacılık Dairesi, İhtiyat Sandığı, Vergi Dairesi, Telefon Dairesi, Gümrük Dairesi, Din İşleri Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi müracaat etti. Turnuva 30 Ağustos’ta Göçmenköy’de başlayacak

Her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 6’ıncısı gerçekleşecek olan devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası için hazırlıklar başladı. Bu yıl yine Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşecek turnuvaya takımlar geçen yıla göre daha fazla ilgi gösterdi. İbrahim Özsoy tarafından organize edilen turnuva için yapılan ilk toplantıya 14 takım müracaat gösterirken son kayıtların 12 Ağustos Cuma gününe kadar yapılabilmesi kararlaştırıldı. Geçen yıl olduğu gibi yine Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşecek turnuva 30 Ağustos’da başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 12 Ağustos tarihine kadar organizasyon sorumlusu İbrahim Özsoy’a müracaat yapabilecek ve 12 Ağustos’dan sonra turnuvanın maç fikstürü belirlenecek. Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen ve lisanslı futbolcuların forma giyemediği turnuvada merhumun adına yakışır şekilde centilmence mücadeleler yapılmakta, devlet dairelerindeki üst kademe yöneticileri ile çalışanlar arasında sosyal birliktelik sağlanmakta.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75