banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik DennerTopçu İkilisi Karaağaçın Zirvesine Tırmandı.. kktc spor Özbekistan şampiyonuna tek golle boyun eğdi..! (1-0) Alt yapıya monitör test..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cup Of Nation Turnuvası Başladı..!
banner98




26 Mart, 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan salon Futsal turnuvasına erkekler kategorisinde 8 grupta (7 grup dörtlü-1 grupta üçlü ) toplam 31 takım, bayanlarda ise toplam 7 takım tek devreli lig usulüne göre mücadele ediyor.

Turnuvada grup maçları erkeklerde 4 Nisan, bayanlarda 6 Nisan’da tamamlanırken, turnuvada erkekler kategorisinde 4 grupta ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek, bayanlarda ise grupta ilk dört sırada yer alacak takımlar yarı finale yükselecek.

Salon futsal turnuvasına 31 ülkeden takımlar katılırken, her karşılaşma öncesinde takımların ülkelerinin marşlarının çalınması turnuvaya ayrı bir atmosfer ve renk kattı.

Açılış seremonisi sonrasında ilk karşılaşma A grubunda geçen yılın şampiyonu Nijerya, Kongo’yu 3-0 mağlup ettiği karşılaşma ile 9.Uluslararası futsal (Cup Of Nation) turnuvası başladı. Açılış seremonisinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Prof.Dr.Necdet Osam yaptığı açılış konuşmasında Üniversitelerinde öğrenim gören öğrencilerin katılımı ile sportif etkinlikler ile bütünleşmeyi sağladıklarını belirterek, Spor İşleri Müdürlüğü personeline ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, karşılaşmalarda başarılar diledi.

8.Salon futsal (Cup Of Nation) turnuvasında geçtiğimiz yıl Erkelerde Nijerya, bayanlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cümhuriyeti takımları şampiyon olmuştu.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75