banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Almanya Meliz Redif Eurotour Martin Cup
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çocuklar Başkentte coşacak..!
banner98

 







LTB Başkanı Mehmet Harmancı, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, LTB Asbaşkanı Akın Aktunç, LTB Her Yaş İçin Spor Komisyonu üyeleri, kulüp temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda, kura çekimi de yapılarak gruplar ve maç programı belirlendi.19-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek turnuva 11-12 yaş ve 13-14 yaş olarak iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Maçlar Yusuf Kaptan Sahası’nda oynanacak.

Harmancı: Kurumlar arası işbirliği, ülke gençliğine hizmet sağlar

Basın toplantısında ilk sözü alan LTB Başkanı Mehmet Harmancı oldu. Organizasyonla ilgili bir ay önce bir araya gelindiğini ve çalışmaların başlatıldığını aktaran Başkan Harmancı, Lefkoşa beledi sınırları içerisinde bulunan kulüpler ve kendilerinin oluşturduğu LTB Haspolat Futbol Okulu’nun turnuvada yer alacağını ifade etti. Harmancı, kurumlar arası işbirliğine inandıklarını, bu işbirliklerinin geliştirilmesinin ülke gençliğine hizmet sağladığını ifade ederken, bu konuda başta basketbol olmak üzere, diğer federasyonlarla işbirliği yapmak istediklerini vurguladı. Başkan Harmancı sözlerinin sonunda çocuklarımızı spora teşvik edebilmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin bir görev olduğu bilinci ile çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı

Sertoğlu: Bu işbirliği diğer kurumlara örnek olsun

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise konuşmasında LTB’nin yaşadığı sıkıntılı sürece rağmen gençleri düşünmesinin güzel bir durum olduğuna dikkat çekerek, gençlik adına teşekkür etti. Bu işbirliklerinin diğer kurumlara örnek olmasını temenni eden Sertoğlu, başarılı geçeceğine inandığı turnuvanın basın tarafından iyi sunumu halinde diğer belediyelere de teşvik olabileceği üzerinde durdu. Sertoğlu sözlerinin sonunda futbolun isminin geçtiği her konuya katkı yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.

 

Kıral: Komisyonumuz önemli organizasyonlara imza atıyor

Her Yaş İçin Spor Komisyonu adına konuşan meclis üyesi Hüseyin Kıral ise, komisyonun gerçekleştirdiği organizasyonlar hakkında bilgiler verdi. Kıral, KTFF’nun bu süreçte kendilerine katkı koyduğunu anımsatan Kıral, ilgili organizasyonda yer alacak olan kulüplere de teşekkürlerini sundu.

 

Kulüp temsilcilerinden teşekkür

KTFF Genel Sekreteri Enver Baturalp, gerçekleştirilecek turnuva ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, sonrasında kulüp temsilcileri söz aldı.

Yenicami adına Emre Perçinci, Hamitköy adına Ahmet Sakallı, K.Kaymaklı adına Serhat Ertürk, GAÜ Çetinkaya adına Bülent Şahin, Haspolat Futbol Okulu adına Cevdet Alganer, G.Gücü adına da Hüseyin Ataöğün konuşma yaparak, turnuvanın düzenlenmesinin güzelliğine vurgu yaptılar.

 

Turnuvada oluşan gruplar ve ilk maçlar:

11-12 YAŞ

 

A GRUBU

Gençlik Gücü

GAÜ Çetinkaya

Hamitköy

Yenicami

 

İlk maçlar:

G.Gücü-Yenicami

GAÜ Çetinkaya-Hamitköy

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75