banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir, Lidere Kilitlendi..!
banner98

Sezona fırtına gibi başlayan ve tarihinde ilk 2 hafta liderlik koltuğuna oturan Cihangir, bu hafta evinde ağırlayacağı lider Mağusa Türk Gücü’nü mağlup edip tekrar koltuğu devralıp devreye lider girmek amacında.

Geçtiğimiz hafta T.Ocağı’na mağlup olarak liderlik koltuğundan inen Cihangir, bu maçın moral bozukluğunu üstünden atarak MTG maçına kilitlendi. Hafta arası yaptığı idmanlarla maça hazırlıklarını tamamlayan Cihangir’de sakat oyuncu bulunmuyor. 4 sarı kart cezalısı Nurettin Gecekuşu’ndan başka eksiği bulunmayan Cihangir, bu maçtan 3 puanla ayrılma hedefinde.

Teknik patron Hasan Burgaç yönetiminde çalışmalarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan Cihangir’de hedef galibiyet olarak belirlendi.

Köy Maça Kilitlendi

Cihangir takımı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlarken, köy halkıda maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Köylünün maça gelip takımı desteklemek için karşılaşmaya yoğun bir katılımla geleceği sahanın da bu hazırlanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
CihangirLidere Kilitlendi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75