banner108
Öne Çıkanlar Hakemler hem gezdi hem eğlendi arenasporkolik Aykut Sokollu Zirvede Ülker Avustralyada korta indi..! GHE yolunda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Choudhry, “Rakibin kim olduğu önemli değil”
banner98

 




K-Pet Süper Ligi’nin 18’inci haftasında Denizli karşısında oynanan oyunu Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Başkanı Suma Zafer Choudhry de beğenmedi. Choudhry, “Önce güzel oyun” dedi.

 

İki hafta üst üste elde edilen mağlubiyetlerde takıma hiçbir sözü olmadığını anımsatan Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Bu iki karşılaşmada da mağlup olmamıza rağmen, takım güzel oynamıştı. Galibiyeti hak eden taraf durumunda olmuştu. Aynı futbolu oynamış olsak çok kolay galip geleceğimiz Denizli karşısında ölüp ölüp dirildik. Galip geldik, ancak önceliğimiz puan değil, güzel oyun olmalıdır. Başarı kendiliğinden gelecektir”şeklinde konuştu.

 

Kendileri için olduğu gibi futbolcular için de, rakibin kim olduğunun önemli olmaması gerektiğini belirten Choudhry, “Takımın adı, puan cetvelindeki yeri ne olursa olsun takım çıkıp en iyi futbolunu oynamalıdır” dedi ve vurguladı, “Güzel futbol, şampiyonluktan da önemlidir.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75