banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Choudhry, “Başarıları alkışlamak istiyoruz”
banner98

 





            Bu sezon yeniden Süper Lig’de top koşturtacak olan Gençlik Gücü futbol takımı, sezon öncesi hazırlık çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Haftanın 6 günü antrenman yapan takım önceki gün Balıkesir Sentetik Saha’da güç çalışması yaptı.

 

Başkan Suma Zafer Chodhry, “Gençlik Gücü’nde yeni veya eski futbolcu yoktur. Gençlik Gücü futbol takımı vardır” dedi. Önceki gün Teknik Direktör Niyazi, Yardımcı Antrenör Çağan Küsbeci yönetiminde gerçekleşen antrenmana sakatlıkları devam eden Hakan Eminoğlu, Özcan Saygı, Ceyhun Özkal ve izinli olan Mehmet Kanat dışında 22 futbolcunun katılığına dikkat çeken Choudhry, “Futbolcularımız istekli ve arzulu. Onların istek ve arzuları yanında teknik kadronun ortaya koyduğu yüksek tempoya uyumları da biz yöneticileri de motive ediyor” dedi.


İster istemez yönetim kurulu olarak heyecanlandıklarını belirten Başkan Choudhry, “Yönetim heyecanlı. Bir an evvel yeni takımı görmek istiyoruz. Yeni takımın başarıları ile sevinmek ve onları alkışlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Alagadi’ya gidilecek.

 

Geçtiğimiz Cumartesi sabahı saat 06.00’da Çamlıbel’e giderek çalışan Gençlik Gücü futbol takımı, Cumartesi sabah yine saat 06:00’da bu kez Alagadi sahiline gidip, kumda çalışma yapacak.


Gençlik Gücü, sezon öncesi yurt dışı hazırlık kampını 26 Ağustos – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye’nin İzmit Kartepe ilinde gerçekleştirecek.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75