banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Ocak alev alev yanıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cezalar Açıklandı..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, BTM, play off ve play out maçlarında ceza alanları ve cezalarını açıkladı.

  1. 12/05/2018 tarihinde Lefkoşa Atatürk stadında oynanan Vadili – Karşıyaka BTM ligi play off final müsabakasında rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle oyundan ihraç edilmesine müteakip ayni oyuncu yumruk vurmak suretiyle darp ettiği ve müsabakanın duraklamasına sebep olayların başlamasına neden olan raporlardan tespit edilen  Vadili futbolcusu 102833 lisans numaralı Umut Menteş’e  6 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

  1. 12/05/2018 tarihinde Lefkoşa Atatürk stadında oynanan Vadili – Karşıyaka BTM Ligi play off final müsabakasında taraftarlarının DT 52/1 AveB bentlerini ihlal etmelerinden dolayı Disiplin Kuruluna sevk edilen Vadili ve Karşıyaka'ya D1’er maç saha kapatma cezası verilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

Play outta cezalı olacak oyuncular dışında gelecek sezona cezalı başlayacak olan futbolcular ve teknik adamların cezaları şöyle:

Kırmızı Kart Cezaları

Oğuzhan Güder:           Çanakkale       1 maç

Athos Hrisostomou:      GHE               1 maç

Turgut Kaçar:                Mormenekşe  1 maç

Onurcan Kanburlar:      Hamitköy       1 maç

Dört Sarı Kart Cezalıları

Erdoğ Barkınay, Yakubu Abudu Malik (Mağusa TG),

Agit Altan (G.Gücü)

 

Teknik Adam Cezaları

Hüseyin Kızmazoğlu:  Cihangir           2 maç

Hüseyin Çağer:            Lapta                1 maç

Vural Köseoğlu:           Karadeniz 61    3 maç

Abbas Osum                Yarköy              3 maç

banner116
Anahtar Kelimeler:
Cezalar Açıklandı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75