banner108
Öne Çıkanlar MTG kktc spor Hamitköy GG ve YAK Sessiz Kaldı.. (00) Oklar Cumhuriyet için Atıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya, Doğan'ı Avladı..! (3-0)
banner98

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Cenk Aras Özfuttu, Yusufcan Dönder

Çetinkaya: Kemal, Burak, Mustafa, Muammer, Cemal (78’Ahmetcan) M.Sakallı (55’Hascan) Yasin, Agit, Ernest, Ali, Batuhan (60’Aşkın)

Doğan Türk Birliği: Ozan, A.Sönmez (90+2’Efe) Selim (74’Ufuk) Arda (46’Quadrı Ibrahım) Kenan, Rifat (90+2’İsa)Tunahan, Vilmar, Ali, Koral (63’Güvenç)Farouk

Goller: 7’Ali Nazlıoğlu, 78’Yasin, 85’Ernest(Çetinkaya)

Kırmızı Kart: 36’Mustafa K.Atlar (Çetinkaya) 45+6’Tunahan Şencan(DTB)

7.dakikada Çetinkaya’nın kazandığı serbest vuruşta topun başına Muammer geçti yaklaşık 25 metrelik mesafe enfes vurdu topa ve direkten dönen topu Ali Nazlıoğlu filelere göndererek skoru 1-0 yaptı.

9.dakikada Doğan Türk Birliği defansının arkasına atılan topa Yasin hareketlendi kaleci Ozan le karşı karşıya topu üstten dışarı gönderdi.

42.dakikada Arda Çetinkaya ceza alanı içinde topla buluştu istediği vuruşu yapamadı ve Kemal topu uzaklaştırdı.

63.dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında soldan yapılan ortaya ön direkte Vilmar vurdu top yan kale direğinden döndü ve dönen topu nerdeyse gol çizgisinden Faurok dışarı attı.

72.dakikada gelişen Çetinkaya atağında Ernest defasın arkasına pasında Yasin sağ çaprazda Ozan ile karşı karşıya vuruşunda topu dışarı gönderdi.

74.dakikada bu kez Doğan Türk Birliği’nde Vilmar kaleci Kemal ile karşı karşıya kaldı vuruşu kötü olunca Ozan topu bloke etti.

78.dakikada gelişen Çetinkaya atağında Ernest harika bir pas çıkardı Yasin’e ve bu futbolcu önce Faoruk2tan sıyrıldı önünü açtı vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi 2-0.

85.dakikada ani gelişen Çetinkaya atağında Yasin topla buluştu önünü boşalttı ve pasını Ernest’e aktarınca bu oyuncuda topu ağlara göndermekte zorlanmadı 3-0.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75