banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetin Şah Anı Maçı İle Anıldı..!
banner98

 




Mağusa futbol masterleri tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen 3.Çetin Şah anı maçında Mağusa masterleri ile Mağusa Hisar masterleri karşı karşıya geldi.

Gazimağusa Maraş stadında oynana 3.Çetin Şah anı futbol karşılaşmasına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Futbol Federasyonuna bağlı hakemlerin yönettiği karşılaşma oldukça dostça centilmence güzel bir atmosferde geçti.

3.Çetin Şah anı maçında Mağusa masterleri, Mağusa Hisar masterleri’ni 4-1 mağlup etti. 3.Çetin Şah anı futbol karşılaşması sonrasında Mağusa Futbol Masterleri Derneği başkanı Çetin Gülhan, Mağusa Hisar Masterleri Derneği Gürsel Kaçmaz ve kardeşi Salahi Şah, merhum Çetin Şah ile ilgili düşünceleri ile birlikte yaşadıkları anıları da aktarıldı.

Konuşmaların ardından merhum Çetin Şah’ın oğlu Şahan Şah, kardeşi Salahi Şah’a anı plaketi KKTC Cumhuriyet Meclis başkanı Teberrüken Uluçay tarafından verildi. Daha Sonra her iki takım futbolcuları ve yöneticilerine baklava ikram edildi.  

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75