banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ceasar L.Gençler Birliği, Potanın Nabzı’ndaydı
banner98

Programın stüdyo konukları Ceasar Larnaka Gençler Birliği Basketbol Şube Sorumlusu Erkut Yılmabaşar ile oyuncular Batuhan Tüzmen ve Attila Topaloğlu katılırken, koç Hasan Kasap da telefon ile katıldı.

Koç Hasan Kasap yaptığı açıklamada finalde Koopspor'u 25 dakika 23 sayıda tutmalarının savunmadaki başarısı ve oyuncularımın inanmışlığının başarısı olduğunu belirterek bu daha başlangıç açıklamasını yaptı.

Programın stüdyo konuğu olan kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Erkut Yılmabaşar 89 yıllık kulüplerininb tarihinde 2 yıl önce kurulan basketbol takımımız önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek alt yapıya da öenmli yatırım yaptıklarını açıkladı.
Oyuncular Batuhan Tüzmen ve Attila Topaloğlu da sezon başında geldikleri kulüplerine böyle önemli bir kupayıkazandırdıklarını için mutlu olduklarını açıkladılar

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75