banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çayönü, Canbulat'ın Canını Uzatmalarda Sıktı..! (2-2)
banner98

Yer: Maraş Sahası

Hakemler: Olgun Canik, Mehmet Ekşici, Özalp Ürüncüoğlu

Baf Canbulat: Ali, Barış (Mehmet), Ömer, Mehmet, Çağlar, İbrahim, Emin (İnanç), Mustafa, Dursunali, Fahri (Mustafa), Oray

Çayönü: Ahmet, Erkan Saadettin), Osman, Mustafa, Murat (Ali), Hasan, Melih (Tahsin), Sevban, Mehmet, Ömer, Erdem

Goller: 45. Dk Mustafa, 90. Dk Emin (Baf Canbulat), 90+3. Dk Tahsin, 90+4. Dk Ömer (Çayönü)

Liderlik yarışı veren Çayönü deplasmanda beraberliği maçın uzatma dakikalarında bulduğu iki golle son dakikada kurtardı. 45. dakikada gelişen Baf Canbulat atağında Mustafa topu filelere gönderince Baf Canbulat ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 90. Dakikasında Emin topu filelere gönderince Baf Canbulat farkı ikiye çıkardı ve skor 2-0 oldu.

Baf Canbulat galibiyetle maçtan ayrılmayı hedeflerken 90+3’üncü dakikada Tahsin’in golü ile Çayönü beraberlik için umutlandı. Golün hemen ardından 90+4’üncü dakikada Çayönü baskılı ataklarını devam ettirdi ve bu kez Ömer topu filelere göndererek skoru 2-2’ye getirdi. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-2 berabere tamamlandı. Bu sonuçla Çayönü puanını 7’ye çıkarırken Baf Canbulat ise 4 puana yükseldi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75