banner108
Öne Çıkanlar MTG kktc spor Hamitköy Forest GG ve YAK Sessiz Kaldı.. (00)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cahitoğlu, Bozatlı ve Ekibi ile Görüştü..!
banner98

Kabulde bir konuşma gerçekleştiren Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Triatlon Federasyonunun faaliyetlerini takip ettiklerini özellikle altyapı ve okul sporları alanında yapılması düşünülen projelere destek vereceklerini belirtti.

Hüseyin Cahitoğlu: “Başbakanlık 2024 yılında spor alanında birçok başarılı organizasyonlara destek verme ve teşvik etme hedefindedir. Başbakanlığın Spor alanında başarıyı hedefleyen birçok çalışması vardır. Başbakanlık Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonunun yeni sezonda katılacağı ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elinden gelen tüm desteği vermeye çalışacaktır. Yeni sezonda Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonuna başarılar dilerim” dedi.

Triatlon Federasyonu organizasyon komitesi başkanı Sertaç Bozatlı’da kabulde, Federasyon organizasyon komitesi olarak 2024 yılı hedeflerinden ve Triatlon branşı ile ilgili projelerinden bahsederek, “Özelde Triatlon sporuna genelde ise ülke sporuna verdiği katkılar ve destekler için Başbakanımız Ünal Üstel’e ve Spordan sorumlu Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75