banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağrı içini döktü..!
banner98






            2015-16 sezonu başlamadan yine bir takım sorunlardan dolayı Kaymaklı TSK ile anlaşamamış GAÜ-Çetinkayaya transfer olmuştum. Bu sürede tüm takımlar yine bugünkü gibi sezonunu açmış antrenmanlarına başlamıştı. Ben ise GAÜ-Çetinkaya transferim gerçekleşene kadar yalnız antrenmanlarıma devam ettim.

Bugün yine 2016-17 sezonu başlangıcında da ayni sorunlar devam ediyor ve ben yine yalnız çalışmaya devam ediyorum. Sorun değil geçen sene kişisel raporuma baktığımda Lig maçlarının tümünde 90 dakika Kupa maçlarının da sadece 1 tanesi hariç hepsinde 90 dakika sahadaydım. Ligin sonunda milli takıma seçildim, birçok kesim tarafından ödüle laik görüldüm, Hepsine ve herkese tekrardan çok teşekkür ederim.

Çok şükür olsun bu uzun maratonda ne sakatlık yaşadım ne cezalı duruma düştüm. Demem o ki! sezon açılışı takımla çalışmak tabii ki işimizin en önemli kısmı gibi gözükse de yalnızda olsan takımla da olsan DOĞRU çalıştığın sürece MOTİVASYONUNU kaybetmediğin sürece günün sonunda sakatlık ve ceza senden uzak dururken başarı gelir seni bulur.

Futbolcu arkadaşlarım bilir belirsizlik en kötü durumlardan biri futbolcu için. Umarım en kısa sürede bir çözüm bulunur ve futbol hayatıma çizeceğim yolda devam ederim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75