banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağdaş, Çetinkaya’ya yakın..!
banner98





           Bonservisi Yenicami’de bulunan fakat sezon başında Binatlı’ya kiralanan ve ilk devredeki başarılı performansı ile isminden söz ettirmeyi başaran 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Çağdaş Arslan’ın başkentin sarı kırmızılı ekibi Gaü Çetinkaya ile anlaştığı öğrenildi.

Askerlik görevini yeni tamamlayan Çağdaş’ın, iş aradığı ve bu imkânı da Çetinkaya’nın genç oyuncuya sağladığı öğrenilirken, sarı kırmızılı kulübün maaş konusunda da genç oyuncuya iyi bir teklif yaptığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu gelişmeler üzerine Çağdaş Arslan’ın Binatlı idmanlarına inmediği de öğrenildi.

Çağdaş’ın Binatlı’dan ayrılma sebebinin ise yol problemi olduğu da öğrenildi. Binatlı’nın bu transfere sıcak bakmadığı ve GAÜ Çetinkaya’nın bu tutumuna öfke duyduğu öğrenilirken, ilerleyen günlerde Binatlı Yönetimi’nin bir basın açıklaması yapacağı gelen bilgiler arasında.

HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75