banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bu finaller kaçmaz...!
banner98

 




Mehmetçik yenilgisiz finalde

BTM Ligi’nde bugün Mesarya ile finalde karşılaşacak olan Mehmetçik takımı, 1 kez hükmen mağlubiyet dışında geriye kalan karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Sarı yeşilliler grupta çıktığı 10 karşılaşmada 8 kez galip gelmeyi başarırken, 1 beraberlik ve 1 de hükmen mağlubiyet aldılar. Grup karşılaşmalarında takımın gol yükünü 7 golle Mehmet Gürlü çekmeyi başarırken, Mehmetçik play off’larda ise sırayla Mutluyaka ve Dörtyol’u da geçerek Mesarya’nın finaldeki rakibi oldu.


Birleştiler ve finale yürüdüler

Sezon öncesinde Turunçlu ve Paşaköy takımlarının birleşmesiyle birlikte oluşturulan Mesarya takımı da bugün1.Lig’e yükselmek için mücadele verecek. 5.gruptan ikinci sırada play off’lara kalan Mesarya, geçen yılda Turunçlu olarak final heyecanı yaşamış ama kaybetmişti. Sarı kırmızılılar, gruplarda oynadığı 10 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olurken, 7 galibiyet ve 1 de berberlik elde etmeyi başarmıştı. Takımın gol yükünü 8 golle genç golcü Eren Aktaş çekmişti. Play off’larda da Gayretköy ve Zümrütköy’ü elemeyi başaran sarı kırmızılılar bugün Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Mehmetçik ile final oynayacak.


Nereden nereye

Bir diğer finali ise Dipkarpaz ile Haspolat takımları Canbulat Stadı’nda oynayacak ve 1.Lig vizesi arayacak. Sezon öncesi büyük sıkıntılarla lige katılan Haspolat, lige iyi başlamasa da sonradan iyi bir hava yakaladı ve grubu lider tamamlayıp, finale kadar yürüdü. Takımın gol yükünü Necati Yıldırım çekti. Play off’larda da Karadeniz 61’i ve Dağyolu’nu mağlup etmeyi başaran Haspolat bugün Dipkarpaz karşısında 1.Lig vizesi arayacak.


Dipkarpaz inandı

Haspolat’ın finaldeki rakibi Dipkarpaz ise taraftarları ile birlikte finale hazırlanıyor. Grup karşılaşmalarında başarılı bir performans sergileyen Dipkarpaz, play off’larda da rakiplerini rahat bir şekilde geçmeyi başararak finale kaldı. Devre arasında takıma katılan Ogün, takımına büyük katkı sağlarken, Dipkarpaz 1.lig için adeta tek yumruk oldu.

 

GAZİMAĞUSA DR. FAZIL KÜÇÜK STADI

MEHMETÇİK

MESARYA

(H) FEHİM DAYI
(Y) ÖMER DOĞRU
(Y) ÖZAL ÇAĞLAYAN
(D) EVREN KARADEMİR

GAZİMAĞUSA CANBULAT STADI

DİPKARPAZ

HASPOLAT

(H) HAKAN MUHTAROĞLU
(Y) ALİ KARAHASAN
(Y) SERTAN ALKIN
(D) TİMUR ERCAN BODİ

 

HABER: NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75