banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bolkan “ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI OLDUK’’
banner98

 





            Yeni sezon öncesi transfer bombaları patlatarak hedefini kesinlikle şampiyonluk olarak belirleyen başkent ekibi Küçük Kaymaklı’da yüzler gülüyor.


3 gün önce Girne’de bulunan Grand Pasha Hotel’de kampa giren forest, yeni transferlerini kampa getirdi. Dün Çağrı’nın camiadan özür dileyerek takıma dönmesi, Doğukan’ın takıma katılması ve Victor’un akşam antrenmanına inmesinin ardından, bugün öğlen de Cihangir’in yıldız oyuncusu Mete Sağır yeşil siyahlıların kampına katıldı.


Arenasporkolik  spor servisi sıcağı sıcağına kamp yerini ziyaret ederken, siz değerli okurlarımız için teknik direktör Mehmet Bolkan’ın görüşlerini aldı.


Bolkan; ‘’3 kupa için çalışıyoruz’’

Arenasporkolik spor servisine yeni sezon öncesi görüşlerini aktaran Küçük Kaymaklı teknik direktörü Mehmet Bolkan,‘’Küçük Kaymaklı olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı olduk. Bunun bilincindeyiz. Zaten Kaymaklı’da hedef bu olmalıdır. Çalışmalarımızı bu bilinçle ve doğrultuda sürdürüyoruz.


Kamp boyunca günde 2 idman şeklinde yoğun bir antrenman programımız var. Sabah 6’da kalkıyoruz, 6.30’da idman yapıyoruz, akşam da 17.30’da ikinci idmanımızı yapıyoruz. Sonuçta da kamp bizim için çok iyi geçiyor. Sakatlıksız yoğun bir antrenman temposu ile çalışıyoruz.


Kaymaklı şu anda ülkemizde yarı profesyonel gibi olan ve futbolumuzda elde edilebilecek en iyi takımlardan biri durumunda. Şu andan sonra Kaymaklı’nın hiçbir alanda hiçbir oyuncuya ihtiyacı yoktur. Çok iyi bir forma savaşı yaşanacak. Sorumluluğumuzu biliyoruz.


Transferlerin gerçekleşmesini sağlayan başta başkanımız Hasan Tosunoğlu’na ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. İnşallah bu yıl K.Kaymaklı Camiası keyifli, başarılarla dolu bir sezonu geçirecektir.


Başkan Hasan Tosunoğlu bugünden itibaren 3 kupayı da istediğini dile getirdi. Hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız’’ şeklinde konuştu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75