banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı, Seriye Bağladı, Zirvede Umutlandı..! (3-0)
banner98

 







YER: Güzelyurt Üner berkalp Stadı.

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Mehmet Ekşici, Mehmet Tarım

BİNATLI:Yusuf, Reşit, Taner, Ayhan, Erbay, Şenol (M.Neşe dk.83) K.Uçaner (Burak dk. 69) M.Erol (Çağdaş dk. 76) Peter, Kehinde, E.John Bello

YALOVA: İrfan, Cemal (Ediz dk.85) Mahmut, Çağan, Hasip, Uche, Selçuk (Haydar dk.71) Buğra, Batshi (A.Karayel dk. 69) Ali, Mithat

GOLLER: Dk. Dk. 7 Taner, dk. 68 Peter, dk 71 Şenol (BİNATLI)

 

K-Pet Süper Lig'de25. hafta mücadelesinde zirve yarışı veren Binatlı, alt sıralardan kurtulmak isteyen Yalova'yı sahasında ağırladı. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı'nda oynanan mücadele 3-0 ev sahibi Binatlı'nın üstünlüğünde sonuçlandı.

Binatlı'ya galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Taner Bingöllü, 68. dakikada Peter ve 71. dakikada Şenol kaydetti.


7. dakikada Binatlı’dan Kehinde’nin kullandığı kornerde Taner ön direkte kafa ile topu ağlara yollayarak Binatlı’yı 1-0 öne geçirdi.

20. dakikadaki Yalova atağında Uche’nin uzak mesafeden sert şutunda kaleci Yusuf sakatlanma pahasına topu üstten dışarı atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.

33. dakikada Yalova’dan Buğra’nın kullandığı serbest vuruşta defanstan seken topa Ali dönerek vurdu, ağlara gitmekte olan topu Taner çizgiden uzaklaştırdı, bu kez dönen topa Batshi vurdu kaleci Yusuf bir kez daha mükemmel uzandı ve topu tokatlayarak kornere attı.

45+1’nci dakikada Buğra’nın kullandığı serbest vuruşta Mithat’ın kafa vuruşu az farkla yandan dışarı gitti.

47. dakikada gelien Binatlı atağında ceza alanı içinde Çağan’ın topu ellediği gerekçesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Yalova futbolcuları bu karara uzun süre itiraz etseler de karar değişmedi. E.John Bello’nun kullandığı penaltı atışını kaleci İrfan kurtardı.

51. dakikada Yalova’dan Uche’nin şutunda topu tamamlamak isteyen Ali oldu. Ancak yakın mesafeden istediği gibi vuramayınca defans topu uzaklaştırdı.

59. dakikada Yalova’dan Buğra’nın kullandığı kornerde Mithat’ın kafa vuruşunda top ağlara gitmek üzereyken Reşit kafa ile vurdu üst direğe de vuran top oyun alanına döndü Ayhan uzaklaştırdı.

68. dakikada Binatlı’dan peter-E.John Bello verkaçında Peter kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca Binatlı skoru 2-0 yaptı.

71. dakikadaki Burak’ın kullandığı kornerde defansın uzaklaştıramadığı topu Şenol ağlara gönderdi ve skoru da Binatlı adına 3-0 oldu.

85. dakikada gelişen Binatlı atağında Burak’ın pasında topa çok sert vuran M.Neşe’nin şutunda kaleci İrfan mükemmel bir hareketle topu kornere attı.

87. dakikada Yalova’dan Uche’nin sert utunda kaleci Yusuf ancak iki hamlede topa sahip olabildi.

Maç da 3-0’lıkskorla sona erdi. Bu galibiyetle Binatlı puanını 46'ya yükseltirken, Yalova 22 puanda kaldı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75