banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı, İskele'nin El Frenini Çekti..! (3-1)
banner98






YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı
Hakemler: Serkan Durmaz, Sabriye Atikoğlu, Emre Çevikdal
Binatlı: Ercan, Emek, Kadir, Ayhan, Abdullah, Edip (Dk 60 Berkem), Offor, Alex (Dk 64 Kehinda), Devrim, Mehmet Neşe (Dk 80 Kemal Uçaner), Sertaç
GençlerBirliği: Raif, Mehmetali (Dk 36 Sertan), Mehmet Erol, Yusuf, Emir, Saddam, Arif, Emeka (Dk 46 Malik), Halil, Şenol, İbrahim (Dk 71 Apo)
Goller: Dk 8 Offor, Dk 35 Mehmet Neşe, Dk 45 Alex(Binatlı), Dk 4 İbrahim Köse(Gençler Birliği)
Kırmızı Kart: Dk 60 Emek(Binatlı)

 

K-Pet Süper Ligin 24. Haftasında Binatlı, Güzelyurt Üner Berkalp Stadında konuk ettiği Gençler Birliği’ni Alex, Mehmet Neşe ve Offor’un kaydettiği golle 3-1 mağlup ederek ligin alt sıralarından uzaklaşma adına 3 puanı hanesine yazdırdı.  Bu gollere karşılık konuk Gençler Birliği’nin tek golü İbrahim Köse’den geldi.

Karşılaşmaya konuk Gençler Birliği hızlı başladı ve Şenol’un getirip kestiği topta İbrahim Köse topu ağlara göndererek takımını 0-1 öne geçirdi.

Binatl’dan bu gole cevap gecikmedi. 8.dakikada Emek’in uzun pasında topla buluşan Offor ceza alanı içerisine girerek skoru 1-1 yaptı.

25.dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan Mehmet Neşe rakibinden sıyrılıp topu ağlara göndererek skoru 2-1 Binatlı lehine çevirdi.

45.dakikada Binatlı serbest vuruş kazandı. Topun arkasına gelen Alex güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Bu pozisyonda hakeme verilen faul kararında itirazlarda bulunan Gençler Birliği teknik adamı Hasan Topaloğlu hakem Serkan Durmaz tarafından saha dışına gönderildi.


İkinci devreye Gençler Birliği hızlı başladı. 56.dakikada Emek çift sarı karttan kırmızı kart görüp Binatlı 10 kişi kalınca kırmızı siyahlı ekip iyice yüklendi. Adeta ikinci devre tek kale oynayan Gençler Birliği gol üretemeyince sahadan haftalar sonra mağlup ayıldı ve zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Binatlı alınan bu galibiyetin ardından puanını 29 yaparken Gençler Birliği ise 41 puanda kaldı. Gençler Birliği 25. Hafta mücadelesinde sahasında Mağusa Türk Gücü’nü konuk ederken Binatlı ise Dumlupınar deplasmanına çıkacak.  


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75