banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Forest Mesaryaya tecrübe katacak..! İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Mesarya Canı İçin Kazandı.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bazı Maçlar Ertelendi..!
banner98

3 karşılaşma ileriki tarihe ertelendi

Buna göre Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanması gereken Lapta-Mormenekşe maçı, Esentepe Erdal Barut Stadı’nda oynanması gereken Esentepe-Karşıyaka karşılaşması ve İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanması gereken L. Gençler Birliği-Çanakkale karşılaşması ileriki bir tarihe ertelendi.

U21 Süper Lig ve U21 1.Lig’de stat değişiklikleri

KTFF ayrıca U21 Süper Lig’de oynanacak olan Gönyeli-Doğan Türk Birliği karşılaşmasının oynanacağı stadı da değiştirdi ve bu maçın Göçmenköy Stadı (Sentetik)’nda oynanmasına karar verdi. U21 1.Lig’de daha önce Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda oynanacağı duyurulan Mesarya-Dörtyol karşılaşması da Balıkesir Stadı (Sentetik)’na alındı.

U17 Ligi’nde stat değişikliği

U17 Ligi’nde de stat değişiklikleri yapan KTFF, Akdoğan Akıncılar-Cihangir karşılaşmasını Cihangir Antrenman Sahası’na, Küçük Kaymaklı-Yılmazköy karşılaşmasını da Lefkoşa Ortaköy Stadı (Sentetik)’na aldı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Bazı Maçlar Ertelendi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75