banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başman; Takviye yapacağız..!
banner98

 

K-Pet Süper ligin ilk devresi geride kalırken Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman, takımının ilk devre performansını, sıcağı sıcağına Arenasporkolik ile paylaştı. Ali Başman yaptığı değerlendirmede oynanan 13 maç ve kaybedilen puanlara bakıldığında, puan olarak 25 puanla ilk devreyi tamamlayabileceklerine dikkat çekti.

Oynanan 13 maç ve kaybedilen puanlara bakıldığında enteresan puan kayıpları yaşadıklarını aktaran Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Ali Başman, ilk devrenin sonunda 25 puanda olmaları gerektiğini söyledi. Sezona tek yabancı ile başladıklarını belirten Ali Başman, sekizinci hafta itibariyle iki yabancı ile mücadele ettiklerini belirtirken, sezon içinde ise yaşanan sakatlıkların, ciddi anlamda sıkıntı olduğunu belirtti. Ali Akbulut, Serhan, belli dönemlerde Hüseyin Adal ve Mustafa Yaşınses’in yaşadığı sakatlıklardan olumsuz yönde etkilendiklerini aktaran Ali Başman, bunları mazeret olarak söylemediğinin ise bilinmesini istedi. Sezon öncesi yaptıkları revizyon sonrası hedefi ilk beş olarak belirlediklerini de yineleyen Başman, hedefin asla ilk devrenin sonunda 18 puan olmadığını vurguladı.

Ligin bu sezon oldukça çekişmeli gittiğini hatırlatan Ali Başman, zirveden her ne kadar da uzak kalmış olsalar bile devre arası takıma takviye yapacaklarına vurgu yaptı. Ligin ilk devresinde şansız maçlar oynadıklarını hatırlatan Başman, Binatlı maçının bunların başında geldiğini, buna benzer bir çok maç ile yine ligin ilk devresinde karşı karşıya geldiklerini belirtti.

Takıma takviyenin yapılacağını belirten Ali Başman, İbrahim Çıdamlı dışında orta sahaya bir ismin dahil edileceğini, bu yöndeki çalışmalara ise başladıklarının altını çizdi. Teknik Direktör arayışlarının söz konusu olmadığını da, belirten Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman, Hakan hoca ile yola devam etmenin yapılacak olan doğru hamlelerden bir tanesi olduğuna vurgu yaptı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75