banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başkan Sertoğlu, Cumhurbaşkanı Tatar ile BTM Konusunu Görüştü..!
banner98

Toplantı sonrasında KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun açıklaması şöyle;

"Bilindiği üzere bir süredir köylerimizle birlikte geçmiş sezondan kalan BTM Ligi’ne ait hakem ücretlerinin ödenmemesi ile alakalı olarak yaşadığımız sıkıntıları giderebilme adına mücadele etmekteydik.

Bu mücadele sonucunda dün Sayın Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine, Sayın Maliye Bakanı Dursun Oğuz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı’nda uzun bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda söz konusu meblağın hemen ödenmesi ve BTM Ligleri’nin takvimlendirilip başlaması gerektiği yönünde ciddi ısrarımız oldu.

Akabinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Maliye Bakanı Dursun Oğuz ile bu sabah tekrardan Cumhurbaşkanlığı’nda bir araya geldik. İlgili meblağın ödenebilmesi için Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu’nun karar aldığını ancak şu anda yeni bir hükümetin kurulma aşamasında olmasından ve Bakanlar Kurulu toplantısı yapılma olanağının bulunmaması sebebiyle belli bir süreye ihtiyaç olduğu bize iletildi. Bizden yeni hükümetin kurulup konunun Bakanlar Kurulu’ndan geçmesi ve Maliye Bakanlığı’ndan da bu ödeneğin yapılması konusunda zaman istendi.

Biz de futbol camiası olarak, kimse ile kavga etme niyetimizin olmadığını, tek amacımızın 70’in üzerinde köy kulübümüze ve bu bölgedeki gençlerimize sahip çıkmak ve en doğal hakları olan spor yapma haklarını kendilerine sağlamak olduğunu bildirdik.

Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanı Tatar ve Sayın Maliye Bakanı Oğuz’un tarafımıza vermiş olduğu garanti sonucunda biz de 10 günlük bir süreyle tüm eylemlerimizi askıya aldığımızı kendilerine ilettik. Akabinde Sayın Tatar ve Sayın Oğuz bizlere yeni kurulacak hükümet sonrasında bu meblağın hemen ödeneceğinin garantisini vermişlerdir.

Yaşanan bu süreçte tüm köylerimize, kulüplerimize ve paydaşlarımıza; bu olayda vermiş oldukları destek ve gösterdikleri dayanışma ruhu için teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,"

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75