banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ocak Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başbakan Özgürgün, ışıklandırılan Dr. Fazıl Küçük Stadı’nı açtı..!
banner98





Başbakan Hüseyin Özgürgün, Gazimağusa’daki ışıklandırma ve çevre düzenleme projesi ile de tamam Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın açılışını yaptı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte stadyum ilk gece maçında Yalova ile Türk ocağı arasındaki Koopbank Kıbrıs Kupası Finali’ne ev sahipliği yaptı. Böylece Dr. Fazıl Küçük Stadyumu KKTC’de gece maçı yapılan dördüncü stat oldu. Başbakan Hüseyin Özgürgün, maç öncesi aydınlatma ve çevre projesinin tamamlanması nedeniyle düzenlenen törene katıldı, ardından kupa maçı finalini izledi.




Başbakan Hüseyin Özgürgün, törende yaptığı konuşmada, çok kısa sürede Dr. Fazıl Küçük Stadı’nın çağdaş bir şekle getirilerek, Kıbrıs Türk futbolunun hizmetine kazandırıldığını belirterek Spor Dairesi’ne ve katkı koyanlara teşekkür etti. Başbakan Özgürgün, stadın Kıbrıs Türk halkının liderinin adına yakışır hale getirildiğini belirterek, kupa finalinde her iki takıma da başarılar diledi.

SERTOĞLU: “BAŞBAKAN ÖZGÜRGÜN 13 AYDA SPORA BÜYÜK YATIRIMLAR TAPTI”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu da, Hüseyin Özgürgün’ün Başbakanlığında hükümetin 13 ay gibi bir sürede Kıbrıs Türk sporu ve futboluna büyük yatırımlar yaptığını kaydetti. Stadın aydınlatılması projesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Sertoğlu, Başbakan Özgürgün’ün sporda başlattığı yatırımın sürerek, tüm statların çağdaş görünüme kazandırılması temennisinde bulundu.

Küçük ailesi adına konuşan Dr.Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük de, stadyumun liderin adına yaraşır çağdaş bir hale getirildiğini belirterek, emeği geçenlere minnettarlığını bildirdi. Mehmet Küçük, Dr. Fazıl Küçük’ün de spora büyük önem verdiğini, kısıtlı bütçelerle dahi gençlerin spor tesislerinden yararlanmasına büyük özen gösterdiğini, eski sporculardan olan Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün de spora sevgisini çağdaş tesisler ile ortaya koyduğunu kaydetti. Mehmet Küçük, stadyuma 30 yıl önce Dr.Fazıl Küçük’ün ismininverilmesini sağlayanlara da teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75