banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BAF, Gençleriyle Hazırlanıyor..!
banner98

Bu sezon genç ağırlıklı bir kadro oluşturan kırmızı yeşilliler, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyorl. BÜY Antrenörü Kadir Hakel, üç haftadır çalıştıklarına dikkat çekerek, “Yönetimin sağladığı imkanlar ve tesislerimiz güzel. İyi çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Hakel, hazırlıklarla ilgili yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda yeniden yapılanma adına genç bir kadro oluşturma çabasında olduklarını belirterek “Geleceğin takımını kurmak amacındayız. Hazırlık maçları başladıktan sonra takımın durumunu da görüp transfere o zaman karar vereceğiz. Takımımızın yapısına uygun futbolcu bulursak transfer yapabiliriz” dedi.

Yetenekli ancak tecrübesi az olan futbolcuları olduğuna dikkat çeken Hakel, öncelikli hedeflerinin koşan, mücadele eden bir takım oluşturmak olduğunun altını çizdi. Ligde kalmak için mücadele edeceklerinin altını çizen Kadir Hakel, bunun ulaşmaları halinde bir başarı olacağını vurguladı.

En büyük amaçlarının takıma yeni oyuncular kazandırmak olduğuna vurgu yapan Hakel, kulüple henüz anlaşma sağlayamayan kaleci Erdoğan ve İbrahim’le de görüşmelerin sürdüğünü, karşılıklı anlayış olmaıs halinde onları da aralarında görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Fotoğraflar: Foto Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75