banner108
Öne Çıkanlar Mormenekşede Fırat İstifa Etti.. Double yaptı..! Davulcu geldi..! Canova : Kazanmak tek hedefimiz arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ayorgi, Pınar’dan Kana Kana su içti..! (0-2)
banner98





YER: Pınarbaşı Sahası
Hakemler: Ömer Doğru, Özal Çağlayan, Erol Sabır
Pınarbaşı: Fikret, Okyanus, Aydın, Çağrı, Mehmet Kanat, Ali, Mehmet Aksal, Hüseyin, Fuat, Adnan
Karaoğlanoğlu: Emrah(Dk 20 Mehmet Karabulut), Murat(Dk 84 Mehmet Çolak), Çağın, Hüseyin Alsana, Mehmet Korkmaz, Hüseyin Köle, Salih, Kemal, Ahmet, Sertan(Dk 48 Hüseyin Şükrü Aslıbayoğlu), Erdoğan
Goller: Dk 50, 90 Salih(Karaoğlanoğlu)

 

BTM Ligi 5. Grup 7. Haftasından Karaoğlanoğlu, sahaya 10 kişi çıkan Pınarbaşı’nı 50 ve 90. Dakikalarda Salih’in kaydettiği 2 golle 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karaoğlanoğlu aldığı bu galibiyetin ardından puanını 15 yaparak liderliğini sürdürürken Pınarbaşı ise ligin son sırasında 5 puanda kaldı.

Karaoğlanoğlu 8. Hafta mücadelesinde sahasında Yılmazköy’ü ağırlarken Pınarbaşı ise Dağyolu Şirinevler’e konuk olacak.

 İlk devre iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçerken gerçekleşen pozisyonlardan iki takımda netice alamayarak devre golsüz tamamlandı.

İkinci devreye konuk Karaoğlanoğlu daha baskılı başlarken 50. Dakikada Salih’in bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golün ardından seyrek ataklar yapan Pınarbaşı buldukları beraberlik golü orta hakem tarafından iptal edildi ve eksik olan Pınarbaşı 90. Dakika Salih’in ayağından bulduğu gole engel olamadı ve Karaoğlanoğlu deplasmanda 2-0 kazanmayı başardı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75