banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aydın; ‘’Güzel şartlarda çalışıyoruz’’
banner98

 





Yeni sezon hazırlıklarını İzmit-Kartepe’de sürdüren Girne’nin sarı lacivertli ekibi Doğan Türk Birliği’nde yoğun çalışma temposu devam ediyor. Teknik direktör Caner Oshan ve antrenör Afün Girgen’in sıkı antrenman programı ile lige hazırlanan Doğan’da ligin ilk maçının ezeli rakip Türk Ocağı ile olacak olması takımın antrenmanlarda daha hırslı çalışmasını sağlıyor.


‘’Güzel şartlarda çalışıyoruz’’

Spor servisine kamp görüşlerini aktaran Doğan Türk Birliği kaptanı Aydın Aygın, ‘’Çok güzel ve verimli bir kamp geçiriyoruz. Herkes hırslı, istekli ve arzulu. Takımda çok güzel bir hava var. Arkadaşlık ortamımız mükemmel. Burada tertemiz bir havada çalışıyoruz ve bu da performansımızı artırıyor. Kıbrıs’a döndüğümüzde lige hazır hale geleceğiz’’ şeklinde konuştu.


‘’Gece maçı olursa unutulmaz’’

Lig öncesi görüşlerini de aktaran Doğan Türk Birliği kaptanı ve kanat oyuncusu Aydın Aygın, ‘’Ligin ilk maçı ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz Türk Ocağı ile yapacak olmamız herkesi heyecanlandırıyor. Lige iyi başlamak ve kendimize olan güveni daha da artırmak amacıyla bu derbi maçını kazanmak bizim için büyük bir fırsat olacak.

Karşılaşmanın gece oynanacağı konuşuluyor. Eğer maç gece oynanırsa tribünlerin dolu olacağına inanıyorum. Bu da tüm futbolcular için heyecan verici olacak. Girne’de ilk kez oynanacak olan gece maçının Doğan-Ocak maçına denk gelmesi ve bu şansı şu an oynayan oyuncuların yaşayacak olması da bizler için unutulmaz olacak’’ şeklinde sözlerini noktaladı.


HABER VE FOTOĞRAF: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75