banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Ocak alev alev yanıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Athos Kurtarıyor, GHE Atıyor..! (0-2)
banner98

 

 

YER: Görneç 3 Şehitler Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler, Enver Kazrım, Engin Akkagül

GÖRNEÇ: Hasan Bilal-Doğuş Beyit-Doğan Gözütok-Ertan Kunt(dk.52 Hasan Denizalp)-Besim Denizalp-Fırat Kasım(dk.59 Fırat Güngör)-Celal Bilal-Abdullah Parıldak-Mehmet İnce-Mustafa Arnavut-Levent Akçagil

GİRNE HALK EVİ: Athos Chrysostomou-Zeki Kaşifoğlu-Ertan Denizer-Mahmut Erkan-Yunus Bozkurt-Gökhan Mami-Tolgahan Yılmaz-Yankı Aktül(dk.81 İbrahim Şalın)-Ozan Aygün(dk.79 Hilmi Reşiti)-Şenol Hızlıoğlu-Erdoğan Murat(dk.67 Yunus Doğan)

GOLLER: DK.3 Yankı Aktül, DK.25 Şenol Hızlıoğlu (Girne Halk Evi)

SARI KART: DK.90+2 Mustafa Arnavut (Görneç), DK. 86 Gökhan Mami (Girne Halk Evi)


3.dakika da gelişen Girne Halk Evi atağında Gökhan Mami’nin uzun pasında topla buluşan Erdoğan Murat rakibi Ertan Kunt’tan sıyrılarak topu Yankı Aktül’ün önüne bıraktı, Yankı’nın plasesinde top Görneç kalecisi Hasan Bilal’in sağından ağlarla buluştu 0-1.

6. dakikada Levent Akçagil’in düşürülmesiyle Görneç takımı serbest vuruş kazandı, Mehmet İnce’nin kestiği topa kafa ile vuran Ertan Kunt’un vuruşu kaleci Athos’ta kaldı.

25. dakikada konuk ekip GHE farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada gelişen atakta Gökhan Mami’nin uzun pasında defansın arkasına sarkan Şenol Hızlıoğlu rakibinin müdahalesine rağmen ayakta kalmayı başardı ve plase bir vuruşla takımını Görneç deplasmanında 2-0 öne geçirdi.

28.dakikada ev sahibi Görneç takımı farkı azaltmaya çok yaklaştı. Bu dakikada gelişen atakta Mustafa Arnavut’un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Abdullah Parıldak’ın vuruşunu kaleci Athos kurtardı.

45. dakikada Mustafa Arnavut’un ortaladığı topa yakın mesafeden Doğan Gözütok vurdu, ancak GHE kalecisi Athos müthiş bir reflex ile topun kaleye girmesini engelledi.

49.dakikada gelişen GHE atağında Ertan Denizer’in ara pasında Erdoğan Murat kaleci ile karşı karşıya kaldı. Erdoğan’ın vuruşunda Kaleci Hasan Bilal gole izin vermedi.


61.dakikada gelişen pozisyonda Yankı Aktül ile Şenol Hızlıoğlu yaptıkları 2’ye 1 ile ceza sahasına girdiler, Şenol Hızlıoğlu’nun kestiği topa kale ağzında Ozan Aygün vurdu. Kaleci Hasan Bilal topu inanılmaz şekilde çıkardı ve gole izin vermedi.

83. dakikada Görneç takımının kullandığı korner atışına gelişine vuran Doğan Gözütok’un vuruşunu kaleci Athos çıkardı, dönen topa bu sefer Görneç’ten Fırat Güngör vurdu kaleci Athos harika bir kurtarışla gole yine izin vermedi.

89.dakikada Mustafa Arnavut’un ortasında Besim Denizalp’ın kafa vuruşunu kaleci Athos kurtardı ve Karşılaşmayı GHE deplasmanda 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

 

Haber ve Fotolar: Ali ELMAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75