banner108
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Atakan, Kasımpaşa’ya ısınıyor..!
banner98

 


          Geçtiğimiz sezon Türkmenköy U15 takımının en etkili oyuncuları arasında gösterilen 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Atakan Tosun, futbol hayatına Türkiye’de devam ediyor.

Futbol hayatına Türkiye Süper Ligi’nin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa’nın U15 takımında devam eden Atakan, Kasımpaşa Spor Kulübü’nün tesislerinde ikamet ederken, eğitimine ise Halis Kutmangil Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde devam ediyor. Haftanın 5 günü idman, 1 de maç yaptıklarını söyleyen Atakan, tesislerin çok güzel olduğunu, antrenörlerin çok anlayışlı olduğunu, idmanlarda çok farklı şeyler öğrendiklerini ve Kasımpaşa’da çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Atakan’ın, ayrıca Kasımpaşa U15 takımı ile 6 karşılaşmaya çıktığı, bu karşılaşmaların tümünde ilk 11’de görev aldığı da öğrenildi.

Bilindiği üzere Atakan, geçtiğimiz sezon hem Türkmenköy’ün U15, hem A2 hem de A takımında forma giymişti.

HABER : NECMİ USAL    

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75