banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aktunç; Kazanma alışkanlığı yakaladık..!
banner98

 



Lige çok kötü bir başlangıç yapan fakat son 4 haftada 4 önemli galibiyet elde ederek kendine gelen Göçmenköy’de gözler Pazar günü oynanacak olan Dumlupınar maçına çevrildi. Karşılaşma Göçmenköy Sahası’nın bakımda olması nedeniyle Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak ve karşılaşmayı Irmak Emin yönetecek.

‘’İyi oynayan kazansın’’

Bu önemli maç öncesi Vatan Spor olarak, Göçmenköy İdman Yurdu’nun genç teknik patronu Nazım Aktunç ile bir röportaj gerçekleştirme fırsatı bulduk. Aktunç, ‘’4 de 4 yapan bir takım olarak moralimiz ve keyfimiz şu an üst düzeyde. Kazanma alışkanlığını yakalamış bulunmaktayız. Takımımın lige olan konsantrasyonu ve ciddiyeti beni fazlasıyla memnun ediyor. Bu haftaki maça gelecek olursak, çok zor bir maça çıkacağımızı ve çok iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz.Dumlupınar’ın gücünü biliyoruz ve maça da bu bilinçle hazırlanıyoruz. İnşallah maçı izlemeye gelecek olan tüm futbol dostlarına iyi bir futbol maçı seyrettirmek istiyoruz. Hak eden ve iyi oynayan kazansın, dostça centilmence bir maç olsun’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75