banner108
Öne Çıkanlar SÜPER LİGDE..! (2-0) Heyecan ve rekabet vardı BÜY Galibiyeti Derbide Hatırladı.. (30) Kurs Başvuru Süresi Uzatıldı.. BTM 2.GRUP
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aktunç, 'Kalıcı Olmak İstiyoruz'..!
banner98

Geride kalan sezon çok önemli ve inanılmaz bir şampiyonluk yaşadıklarını aktaran Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, giden oyuncuların yerini yapılan transferlerle doldurduklarını belirterek yeni sezonda ligde kalıcı ve oynadığı oyunla adında söz ettiren bir Mesarya yaratmak istediklerini söyledi.

Hasan Piro, M.Ayker, Okan geri aldıklarını, Arda’nın yerine Joseph, Cemal Yaşınses’in yerine Mustafa Yaşınses’i dahil ettiklerini belirten Nazım Aktunç, Hüseyin Adal ve Sinan’ın ise bu isimlere dahil olduğunu ifade etti.

İyi isimler aldıklarını ve istedikleri kadroyu kurduklarını belirten Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, yönetime teşekkür etti. Temeli sağlam atmak istediklerini ve geçen sezona göre bu sezon daha iyi ve daha alternatifli kadro yaratmak istediklerini söyleyen Nazım Aktunç ikinci bir kaleci arayışında olduklarını bu noktaya yapacakları transferle ise süreci tamamlayacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75