banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova’dan, Hamitköy’e Sol Kroşe..! (0-1)
banner98
 



Yer: Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Halil Erdem Canaloğlu, Ali Orçan

Hamitköy: Kemal, Ragıp (Arda), Onurcan (Hasan), Umut, Friday, Hüseyin, Ender, Onur, Mehmet (Hakan), Özgür Toykan

Akova: Derviş, Aşkın, Koray, Yorgo, Salih, Berhan, Hüseyin (Vakkos), Eray (Süleyman), Ali (Hasan), İrfan, Osman

 

K-Pet Birinci Ligi’nde  Akova, Hamitköy’ü deplasmanda mağlup ederek, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Hamitköy ise zirve yarışında büyük yara aldı. Hamitköy cephesi, hakem Emre Öztaşlı’ya kararlarından dolayı tepki gösterdi.

Akova maça kapalı savunma ve kontra atak anlayışı ile başlarken, Hamitköy maçın ilk bölümünde 2 net pozisyonu değerlendiremedi. İlk devre boyunca Hamitköy savunmasında özellikle Friday’in birçok hatası, tehlikeye neden oldu.

Dk 4 Ender’in kaleci Derviş ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutu Derviş’ten döndü. Ender’e çarpan dönen top dışarı gitti.

Dk 38 Ragıp ile Osman’ın ceza alanı içerisindeki mücadelesinde Ragıp’ın topa müdahalesi sonrasında hakem Emre Öztaşlı penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda kaleci Kemal, İrfan’ın şutunu çıkardı.

İkinci devre takımlar yine benzer sistemlerde sahaya çıktılar.

Dk 50 Oyuna ikinci devrede giren Vakkos, Friday’in hatasında ceza alanında aşırtma bir pasla İrfan’ı gördü. İrfan da topu boş kaleye gönderdi. 0-1

Geriye kalan bölümde Akova iyice kapanırken, yüklenmeye çalışan Hamitköy karşısında kontra ataklarda birçok pozisyon buldu. İkinci devrede Salih’in Özgür’e yaptığı harekette ve Hakan’ın düşürülmesinde penaltı beklentileri boşa çıkan Hamitköy kapalı savunmayı aşamayınca maç 0-1 sona erdi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75