banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan Ocak Kartal İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova, Boğaziçi’ni alabora etti..! (6-1)
banner98

 






YER: Görneç Üç Şehitler Stadı
Hakemler: Osman Küçük, Emine Yarkın, Hakan Gök
Akova: Derviş, Kamil (Dk 75 Ahmet Gün), Zeki, Hüseyin Özbaysal, İrfan, Ahmet Arıtaş (Dk 55 Oğuzhan), Hasan Aktaş, Mehmet, Hüseyin Özbilen (Dk 46 Hasan Ankaralı), Ahmet Demir, Aşkın
Yeni Boğaziçi: Ersoy (Dk 46 Remzi), Adem, Hüseyin, Mehmet Göreli, Ramadan, Mehmet Çağakan (Dk 10 Ahmet), İsmail, Tugay, İbrahim, Talat (Dk 50 Cemre), Musa
Goller: Dk 2 İrfan, Dk 15, 31 Ahmet Arıtaş, Dk 45 Kamil, Dk 48 Hüseyin Özbaysal, Dk 71 Ahmet Demir(Akova), Dk 10 Adem(Pen)(Yeni Boğaziçi)


K-Pet Birinci lig Kırzmızı Grup 2. Hafta mücadelesinde Akova, Görneç Üç Şehitler Stadında konuk ettiği Yeni Boğaziçi’ni İrfan, Ahmet Arıtaş (2), Kamil, Hüseyin Özbaysal, Ahmet Demir’in kaydettiği gollerle 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Bu gollere karşılık Yeni Boğaziçi’nin tek golü Penaltıdan Adem’den geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Akova 2. Dakikada İrfan ile perdeyi açarken 10 .dakikada kalesinde Adem’in penaltı golüne engel olamadı ve skora denge geldi. Ancak Akova Ahmet Arıtaş 2 ve Kamil’in golleri ile ilk devreyi 4-1 önde kapadı.

İkinci devrede de üstün oyununu devam ettiren Akova Hüseyin Özbaysal ve Ahmet Demir’in golleri ile rakibi Yeni Boğaziçi’ni gole boğarak sahadan 6-1 galip ayrıldı ve 2.hafta sonunda ilk galibiyetini aldı. Yeni Boğaziçi’de ilk mağlubiyeti ile tanıştı.

Akova aldığı bu galibiyetin ardından puanını 4 yaparken Yeni Boğaziçi ise 2. Hafta sonunda 3 puanda kaldı. Akova 3. Haftada deplasmanda Mesarya’ya konuk olurken Yeni Boğaziçi ise kendi sahasında bugün Hamitköy ile oynayacak olan Göçmenköy’ü konuk edecek. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75