banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Ogan Hamitköy'de..!
banner98





          Son 7 maçtan sadece  1 puan çıkartabilen ve bu kötü sonuçlardan sonra hızla alt sıralara  gerileyen Hamitköy’de , Mustafa Özarabacı’nın istifası sonrasında ,yönetim kurulu geçtiğimiz hafta geç saatlere kadar toplantı yaparak teknik direktör konusunu masaya yatırdı ve Ahmet Ogan ile her konuda anlaştı.

        Ahmet Ogan ,Hamitköy’deki görevine ilk devre tamamlandığında başlayacak. Pazartesi günü yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkacak olan Ahmet Ogan, Kıbrıs Kupası karşılaşmasında takımının başında sahaya çıkacak. Hamitköy’ün Görneç ile oynayacağı 13. Hafta maçında ise takımı tecrübeli futbolcu Hamdi Öğütçü hazırladı. Ahmet Ogan’ın tribünden takip edeceği Görneç deplasmanında da takımı sahaya Hamdi Öğütçü sürecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75