banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Can, Ayrılmak İstiyor..!
banner98

Devre arasının gelmesi ile takımlarında fazla forma şansı bulamayan veya çeşitli nedenlerden dolayı ayrılmak isteyen oyuncular yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Sezon başında Türk Ocağı’nın, Gençlik Gücü’nden kiraladığı yetenekli oyuncu Ahmet Can geride kalan 15 haftada yeterli şansı bulamadığı ve daha fazla forma giyebileceği bir takımda yoluna devam etmek istediğini Türk Ocağı yönetimine bildirdi.

Son oynanan GHE maçında oyuna ikinci devrede giren ve 2 gol atan ilk devrenin son maçında Yenicami karşısında sahaya ilk 11’de çıkan ve başarılı bir oyun ortaya koyan yıldız oyuncunun gitmesine sıcak bakmayan Türk Ocağı yönetimi yine de oyuncusuna başka takımlarla görüşme izni verirken mutlu olmayan oyuncunun zorla takımda kalması taraftarı olmadıkları için transferine yardımcı olacaklarını açıkladılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75