banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ağırdağ, Boykot’a Gidiyor..!
banner98

 




Saha sorununun çözümü ile ilgili adım atılmaması durumunda yeni sezonda BTM 2. Ligi 5. Grup’taki maçlarına çıkamayacaklarını açıklayan Ağırdağ kulüp başkanı Mustafa Aşık, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Ağırdağ Boğaz bölgesinde 10,000’e yakın insan yaşamaktadır. Bu insanların spor yapması için de yıllardır uğraş vermekteyim. Ancak yetkililerin yıllardır verdikleri sözleri tutmamaları nedeniyle, çalışa şevkim kırılır. Yıllardır bölge gençliğini otlar ve dikenlerle dolu sahada futbol oynatıyor zor şartlarda onlara spor yaptırıyoruz.

Zeminin sentetik yapılması için de girişimlerimiz uzun süredir devam etmektedir. Ancak yetkililer sentetik yapma sözlerini tutmayarak 10,000’e yakın insanın yaşadığı bu bölgeye gerekli duyarlılığı göstermiyorlar. Projesini hazırladığımız sahamızın sentetik zeminli yapılması konusunda ilerleme olmaması durumunda bu sezon ligi boykot edeceğiz.

Son olarak bundan önceki başbakan Hüseyin Özgürgün, Karaoğlanoğlu Sahası’nın açılışında sıranın Ağırdağ Boğaz Sahası’na geldiğini açıklamıştı. Ancak ne yazık ki yine hiçbir girişim olmadı. Belediyemiz de imkanları ölçüsünde bu projeye katkı koyabilir. Devletin Ağırdağ Boğaz Sahası konusunda adım atmaması bizi boykota yönlendirdi. Çünkü artık berbat zeminde futbol oynamaktan bıktık.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75