banner108
Öne Çıkanlar Hakemler hem gezdi hem eğlendi arenasporkolik Aykut Sokollu Zirvede Ülker Avustralyada korta indi..! GHE yolunda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ada, Adana Demirspor'da..!
banner98

Orta sahada görev yapan ve kardeşi Erk ile birlikte Omonia'da forma giyerek günden güne adından daha fazla söz ettiren Ada, geçtiğimiz haftalarda Dumlupınar A2 Takımındaki görevinden alınan Antrenör Tolga Güçsoy Dervish'in girişimleri sonrasında Adana Demirspor'a transfer oldu.

Kulübün tesislerinde antrenmanlara çıkan Ada, teknik heyet tarafından çok beğenildi. Lisans işlemleri başlatılan Ada, takımının Gaziantep Futbol Kulübü maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Öte yandan Kıbrıslı Türk gençlerin önünü açma adına çalışmalarını sürdüren Antrenör Tolga Güçsoy Dervish, bu transferle birlikte bir gencin daha önünü açmış oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
AdaAdana Demirsporda..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75