banner108
Öne Çıkanlar Akova Siftah Yaptı.. (30) Sağlık semineri fark yaratıyor Voleybol Yıldızlarda start aldı K-Pet Süper Ligde 10.Hafta Tamamlandı..! HTL VE LTL ŞAMPİYON
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Açılış başkentte..!
banner98

 




K-Pet Süper Lig’de 8.hafta yarın akşam başlıyor. 11 puanlı iki ekibin mücadelesinde başkent temsilcisi Yenicami ile Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği karşı karşıya gelecek. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma 18.00’da başlayacak.


Aydın; ‘’Bizim için bu maç fırsat’’


Önemli maç öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaşan Doğan Türk Birliği kaptanı Aydın Aygın; ‘’Birkaç haftadır kaybettiğimiz puanlar neticesinde zirveye tekrardan dönebilmek için Yenicami maçı büyük bir fırsat. Lig uzun bir maraton fakat şampiyonluk yarışının içerisinde kalabilmek için rakiplerimizle oynayacağımız maçlardan puanlar çıkarmak zorundayız. Yenicami maçına iyi hazırlandık. Konsantrasyonumuz da yüksek. Bunu maça yansıtıp Lefkoşa’dan galibiyetle dönmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.



HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75