banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1.LİGDE 11.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!
banner98

 




HAFTANIN TAKIMI: ESENTEPE

Kendilerine çok az şans verilen karşılaşmada ligin en iyi kadrolarından biri olan Yalova’yı deplasmanda 1-3 gibi net bir skorla mağlup ederek haftanın takımı oldular.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: YAĞIŞ GENÇAY (DÜZKAYA)

Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede rakipleri Karşıyaka'yı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmada hattrick yaparak takımının tüm gollerini kaydederek hem yıldızlaştı hem de haftanın futbolcusu oldu

 

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: NAZIM AKTUNÇ (GÖÇMENKÖY)

Son dönemde formda bir grafik çizen ve olumlu sonuçlar alan Denizli'yi 2-0 mağlup etmeyi başardıkları karşılaşmada genç teknik adam kilit bir rol oynadı. Başarılı bir taktikler ile forumda rakibini durduran genç teknik adam Göçmenköy’de ki çıkışını sürdürdü

 

HAFTANIN HAKEMİ: KEREM ERAN ( GÖÇMENKÖY-DENİZLİ)

Haftanın önemli maçında görev alan başarılı hakemlerden Kerem Eran son haftalardaki forum grafiğini yükselterek çok iyi bir maç yönetti. Verdiği Penaltı kararında da artı puan toplayan genç hakem yardımcıları ile uyum içerisinde başarılı bir maç çıkararak haftanın hakemi olamyı başardı.



HAFTANIN 11'i:



HAFTANIN SONUÇLARI:





GELECEK HAFTANIN PROGRAMI: 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75