banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Musmer UniLeaguede BAÜ ve DAÜnün Günü.. Northernland Dipkarpaz
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zafer Altur’un..!
banner98

 





Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen bilardo turnuvasında zafer Onuç Altur’un oldu. Lefke Türk Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen turnuva 13-14 Ağustos tarihlerinde Soli Inn Hotel’de gerçekleştirildi. “8 Top” disiplininde, çift eleme usulüne göre gerçekleştirilen turnuvada 34 sporcu mücadele etti. Finalde Ali Karanfiloğlu’nu 5-1 mağlup eden Onuç Altur1’inci olurken, Ali Karanfiloğlu 2’nci, Hüseyin Borankan ise 3’üncü oldu.

Kaya, “Desteğimiz Sürecek”
Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Lefke Türk Belediyesi Başkanı Aziz Kaya, bilardo sporunun nezih bir spor olduğunu ifade ederek, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nun çalışmalarını övdü. Konuşmasının devamında, Lefke’de bilardo sporu ile ilgili potansiyel olduğunun altını çizen Kaya, Bilardo sporunun Lefke bölgesinde gelişmesi için elinden gelen gayreti ve desteği göstereceğini söyledi.
Daha sonra geçilen ödül töreninde başarılı sporcuların madalyalarını ve ödüllerini Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya verdi.Ödül töreninin devamında Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın BurcuLefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’ya plaket takdim ederken, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ise Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu’ya plaket sundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75